El CRAM

 
Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)
Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)
El CRAM és una entitat que dedica els seus esforços a la conservació de la biodiversitat marina. Al seu recinte alberga diversos edificis, piscines i tancs destinats al tractament dels exemplars d’animals marins arribats al Centre.

Concretament, les instal·lacions del CRAM estan dissenyades especialment per al tractament de cetacis, tortugues i aus marines. Inclouen una clínica de recuperació, un edifici d’administració, personal i educació, un espai d’estudis postmortem i diferents piscines i tancs, on es tracten els exemplars que arriben i es treballa per a la seva reintroducció al mar en el menor temps possible.

Visites

Amb exposicions que ens ajuden a entendre i conèixer millor les problemàtiques que actualment amenacen el medi marí, les visites al CRAM estan adaptades a totes les edats i s’adrecen tant a centres escolars com al públic adult o familiar.

Voluntariat

Us interessa la conservació del món marí i de les seves espècies? Voleu formar part activa d'un projecte capdavanter? Feu-vos voluntaris i voluntàries i impliqueu-vos en la conservació del medi marí. Podreu conèixer les principals línies d’actuació de l’entitat i desenvolupar una feina de gran utilitat en diferents àrees de treball.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...